Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi
(Atatürk Üniversitesi, 2022)
Bu çalışmada probiyotik Lb. acidophilus ATCC 4356 (ATCC 4356) suşu, ekstrüzyon yöntemi
ile aljinat kullanılarak kapsüllenmiştir. Bu enkapsüle ve serbest formdaki ATCC 4356 dondurmaya ilave edilerek −18°C’de 3 ay süre ile ...
Investigation of Antiviral Potential of Food Carotenoids and Apocarotenoids against RNA-dependent RNA Polymerase of Hepatitis C Virus
(Bitlis Eren Üniversitesi, 2022)
Hepatitis C disease have been a global health threat and affects a significant portion of world population. Hepatitis C have also been a silent health threat for Turkiye, where there are around half million people infected ...